+Despre

Despre kibuarchitecture

Kibu Architecture este un birou de arhitectura din Bucuresti, infiintat in anul 2017.

Activitatea biroului este reprezentata de proiecte publice si private, atat in mediul urban cat si rural. Prin proiectele desfasurate, incercam sa stabilim o forma de comunicare intre necesitate si posibilitate, rezultatul fiind reprezentat de exprimarea fizica a modului de gandire, intr-un context aflat in continua schimbare pentru (re)adaptarea mediului construit, dispunand sau fiind constrans de diverse posibilitati fizico-economice si social-politice.

Abordam situatii diverse, complexe, incercand de fiecare data sa oferim un produs de arhitectura in primul rand calitativ, simplu, usor de inteles si necesar color carora li se adreseaza. Consideram ca procesul interdisciplinar prin care analizam aproape de fiecare data contextul, creaza premize favorabile pentru a sintetiza un produs de arhitectura calitativ, util și obiectiv.

Ce facem?

Realizam arhitectura la toate fazele, atat la nivel conceptual si tehnic, cat si la nivel de documentatii conexe, incepand de la discutii preliminare despre amplasament, studii conceptuale, solutii tehnice, studii conexe, sustinerea solutiilor in cadrul comisiilor de specialitate, pana la asistenta tehnica de santier, stabilind astel o modalitate integrata de gestiune a intregului proces, de la faza incipienta pana la post-utilizarea spatiilor proiectate.  

Cine sunt clientii?

Persoane fizice si juridice, institutii, administratii sau organizatii, ce apreciaza si cred deopotriva in impactul deosebit pe care il creaza mediul construit prin calitatea produsului de arhitectura.

Unde ne desfășuram activitatea?

Kibu Architecture isi desfasoara activitatea de baza in Romania si ocazional in Republica Moldova. 

Avand in vedere legea privind activitatea arhitecturala la nivel European, precum si calificarile obtinute, Kibu Architecture ofera servicii de arhitectura pe intreg spatiu European (Uniunea Europeana si Confederatia Elvetiana), conform conditiilor stabilite in Anexa V, punctul 5.7.1, a Directivei 2005/35/CE privind recunoașterea calificărilor profesionale, modificată prin Directiva 2013/55/UE, pricum și conformitatea calificării titlului de architect, raportat cerințele Directivei 2005/35/CE. 

Despre fondator

Anatolie Capatina este arhitect, absolvent al Universitatii Tehnice din Moldova (Chisinau, Moldova – 2012), stabilit in Bucuresti din anul 2016. Dupa absolvire in 2012, a urmat studiile de Master la Universitat Internacional de Catalunya (Barcelona, Spania – 2013) in Arhitectura de Urgenta, ce studiaza dezvoltarea imediata a zonelor urbane defavorizate aflate in situatii sociale  si economice vulnerabile, realizand schimb de experienta la Universidad Nacional de Colombia sede Medellin (Medellin, Columbia – 2013), unde a studiat zonele urbane construite necontrolat, aflate la periferia orasului Medellin, zone asupra carora si-a realizat studiul privind teza de masterat. A urmat un curs postuniversitar la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti (Bucuresti, Romania – 2017), obtinand titlul de Evaluator Risc Incendiu pentru cladiri si instalatii. 

Anatolie Capatina este arhitect cu drept de semnatura (2017), membru al Ordinului Arhitectilor din Romania, inscris in Tabloul National al Arhitectilor. 

Kisinau + Bucuresti = KiBu

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you

Serviciul